Ovo Ljeto Posjetite Otok Pag

Odmor na otoku Pagu ?

Destinacija koju Vam svakako preporučujemo za posjetiti ovog ljeta je otok Pag. Nudi brojne zabavne sadržaju, specifičnu prirodu i kristalno čisto more. Smješten na sjevernom dijelu Jadranskog mora. To je poseban otok, prepun uvala, rtova i plaža.

Ono što trebate posjetiti je naravno najveći grad Pag, grad soli. Tu se odvijaju brojni kulturni događaji i manifestacije tijekom cijele godine. Također, važno je spomenuti i pašku čipku, prepoznatljivi znak ovog otoka. Za mlađe posjetitelje preporuka je Novalja, turistička destinacija sa poznatom patry plažom Zrće. Na južnom dijelu otoka je Povljana sa vrijednim spomenicima kulture. Na sjeverozapadnom dijelu otoka je malo mjesto Lun koje je poznato po starim maslenicima. To će Vam mjesto pružiti poseban mir i ugođaj. Više o otoku pragu možete pročitati na našem blogu (više).

Kada govorimo o smještaju, toplo Vam preporučujemo naše vile u kojima ćete provesti nezaboravne trenutke. To su vile koje pružaju udobnost, mir, privatnost i luksuz, a ujedno su blizu svih zanimljivih sadržaja.

Prva vila koju ćemo spomenuti je vila Del Mar. To je moderna i luksuzna vila u malom mjestu Mandre. Potpuno opremljena i klimatizirana, površine 270 m2, odličan je izbor za druženja i odmor s najmilijima. Ima tri odvojene jedinice, a svaka od njih ima kuhinju, dnevni boravak i blagovaonicu. Posebno ističemo bazen koji je moguće zatvoriti za vrijeme kišnih dana. Više o vili pročitajte ovdje ( više)

Sljedeća je vila Emma. Elegantna i moderna, pružit će Vam luksuzan odmor kakav zaslužujete. Ima stambeni prostor od preko 350 m2, potpuno je klimatizirana sa sedam spavaćih soba. Podijeljena je na tri etaže. Gostima je dostupna finska sauna i veliki bazen te hidromasažna kada. Zabaviti se mogu uz stolni tenis, a za djecu je tu igralište. Ukoliko želite doznati više o ovoj luksuznoj vile kliknite ovdje.

Prekrasna vila Old Olive nalazi se u mjestu Lun. To je šarmantna vila okružena prekrasnom prirodom i starim maslinama. Površina vile je 290 m2 i prima do 8 gostiju. Ima 4 spavaće sobe sa vlastitim kupaonicama. Na vanjskom dijelu je bazen , vanjska blagovaonica te prostor za roštilj. Ogromno privatno okolno područje jamči Vam potpunu privatnost i mir. Pročitajte vise o vili ovdje.

Svaka od spomenutih vila je posebna i sigurni smo koju god odabrali, bit će pravi izbor za vas. Za bilo kakva pitanja, kao i za rezervacije slobodno nas kontaktirajte.