Velike obiteljske vile u Hrvatskoj

Velike obiteljske vile

Planirate li svoj veliki odmor u Hrvatskoj? Ili ste upravo u potrazi za savršenim mjestom za vjenčanje? Pa, pogodite što? Ovdje je savršeno mjesto na kojem možete sve to pronaći. 

Odaberite najbolje luksuzne vile upravo ovdje. Neke od velikih vila u Hrvatskoj uključuju vilu Emmu, vilu Del Mar i vilu Hedonist. Sve tri vile opremljene su privatnim bazenima i najboljim sadržajima.

Villa Emma nalazi se u gradu Pagu s prekrasnim pogledom i zalascima sunca koji oduzimaju dah. Savršena je za putovanje s prijateljima ili odmor za zaljubljene. Ima potpuno opremljenu kuhinju, luksuzne spavaće sobe s prekrasnim kupaonicama i blagovaonicu. Vila za odmor u Hrvatskoj s privatnim bazenom? Što je bolje od toga? To da vila ima finsku saunu. Tu je i mjesto za stolni tenis, a prostor za roštiljanje je postavljen na otvorenom, odmah uz prostor za objedovanje. 

Druga je Villa del Mar, koja je savršeno mjesto za odmor od svakodnevnog života. Nalazi se u mjestu Mandre na otoku Pagu. Ima luksuzne spavaće sobe, tri odvojene jedinice i sve moderne sadržaje, Wi-Fi, nevjerojatne terase i veliki bazen! Otmjeno!Bazen se može koristiti i kišnim danima jer je u potpunosti zatvoren. Također ima ležaljke za uživanje u ljetnim mjesecima.

Villa Hedonist nalazi se iznad grada Trogira. Ima pogled na more i plažu u blizini. Idealna je za obiteljski odmor. To je dodatna pogodnost, odvojeni grijani vanjski bazen! Ima prostrane i osunčane sobe opremljene kupaonicama, LED TV-om i klima uređajima. Ima modernu kuhinju, blagovaonicu i kamin kako bi prostor bio što ugodniji. Vanjski jacuzzi, igralište i trampolin za djecu dodatni su sadržaji idealni za obiteljski odmor

Ako želite saznati više o cijenama i rezervaciji kliknite na ovu web stranicu i pogledajte ljepotu naših vila: ruralica.com